Met een gelijke visie over hoe je omgaat met een individuele zorgvraag, is Subliem Zorg in 2012 ontstaan. Wij zijn een aanbieder van zorg die gericht is op uw vertrouwen in eigen kunnen en op het nemen van uw eigen aandeel in de verzorging. Subliem Zorg helpt u met het leven inrichten zoals u dat wilt, met onze hulp als het nodig is, maar zelf als het kan.

Wij leveren zorg aan huis of dicht bij huis en werken nauw samen met huisartsen, wijkverpleegkundigen, verzorgende, maatschappelijk werkers, zorgvrijwilligers en andere informele initiatieven in de begeleiding van de juiste zorg. Onze dienstverlening wordt (afhankelijk van het type zorg) 24 uur per dag en 7 dagen per week geleverd. Het werkgebied van Subliem Zorg is Amsterdam, Amstelveen en omstreken.

Onze missie is individuele of groepsgerichte zorg bieden aan zorgvragers op een wijze waarin vertrouwen in eigen kunnen en het nemen van eigen aandeel in de verzorging is verankerd.


Uitsluitingscriteria cliënten thuiszorginstellingen
Wij vinden het erg belangrijk om de juiste zorg te leveren aan onze cliënten. Dit heeft tot gevolg dat we zorgvragers die een specifieke zorgvraag hebben of een bepaald gedrag vertonen niet altijd de juiste zorg kunnen bieden. Om deze reden hanteren we transparante uitsluitingscriteria (link).


Klachtenreglement

We vinden het fijn wanneer u ons laat weten dat u een klacht hebt of dat u niet tevreden bent. Dan kunnen wij er voor zorgen dat het in de toekomst beter gaat. Misschien is er sprake van een misverstand en bent u geholpen met een duidelijke uitleg. Wij kunnen u vragen beantwoorden of kunnen samen op zoek gaan naar een oplossing. Blijf dus niet alleen met uw klacht zitten, maar ga met ons in gesprek. Zo verbeteren we de zorg, niet alleen voor uzelf, maar ook voor anderen.

Lees hier het volledige Klachtenreglement (PDF-download, bestandsgrootte: 80KB)


Cliëntenraad

Zorginstellingen in Nederland zijn wettelijk verplicht om een cliëntenraad te hebben. De cliëntenraad van Subliem Zorg is sinds 2018 actief en heeft met succes – dankzij cliënten – een aantal belangrijke onderwerpen doorgevoerd.

Om contact op te nemen met de Cliëntenraad, mail naar: clientenraad@subliemzorg.nl

Lees hier de volledige cliëntenraad-bijlage (PDF-download, bestandsgrootte: 158KB)


Privacyreglement

Privacy speelt een belangrijke rol in de relatie tussen de cliënten en de zorgorganisatie en staat daarmee hoog op de bestuurlijke agenda. Zorgorganisaties zijn verplicht om zorgvuldig en veilig, proportioneel en vertrouwelijk om te gaan met het verzamelen, bewaren en beheren van persoonsgegevens van cliënten.

Lees hier het volledige privacyreglement van Subliem Zorg (PDF-download, bestandsgrootte: 287KB)