Het onderstaande is van toepassing op onze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.


Copyright

© Subliem Zorg B.V. Alle rechten voorbehouden. Teksten, foto’s, diensten en alle andere informatie beschikbaar op deze website zijn eigendom van Subliem Zorg B.V. Het is niet toegestaan om om deze materiaal en informatie te gebruiken, kopiëren, wijzigen of verspreiden zonder schriftelijke toestemming van Subliem Zorg B.V.


Actualiteit van informatie

Wij proberen de website van Subliem Zorg altijd zo actueel mogelijk en up-to-date te houden. Het is echter mogelijk dat informatie en gegevens verouderd kunnen zijn of niet meer correct. Subliem Zorg B.V. kan hierom niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijzigen op de website. De website kan op elk moment gewijzigd worden zonder een voorafgaande mededeling. Subliem Zorg B.V. is ook niet aansprakelijk op juistheid. Als u twijfels of vragen heeft over de inhoud van onze website kunt u ons bereiken via onze telefoonnummer, zie onze ‘Contact’-pagina.


Links van/naar derde partijen

De website van Subliem Zorg B.V. kan links bevatten naar websites van derde partijen. Websites van derde partijen kunnen ook naar onze website refereren. Subliem Zorg B.V. is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt gerefereerd of die refereren naar deze website.